Risicomanagement voor ondernemers

Zakelijke verzekeringen op maat

Gratis adviesgesprek
multiethnic business peple working together

Onverwachte risico’s en onnodige kosten zijn het laatste waar je als ondernemer op zit te wachten. Toch kan het zich voordoen wanneer je verschillende bedrijfsverzekeringen afgesloten hebt, maar deze niet tijdig controleert of beoordeelt. Door het beheer van je verzekeringsportefeuille over te nemen, ontzorgen we jou van A tot Z. Verandert er iets binnen jouw bedrijf, de branche of de maatschappij? Wij zorgen ervoor dat onze analyse van jouw risico’s en de door ons geadviseerde oplossingen te alle tijden aansluiten bij jou en je bedrijf.

Een greep uit onze zakelijke verzekeringen

Wil je meer informatie ontvangen over een van deze verzekeringen? Neem dan contact met ons op.

RaetState: weten dat je goed zit

Inmiddels hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met het in kaart brengen van risico’s waar jij als zzp’er of mkb-bedrijf mee te maken krijgt. Bovendien zorgt onze uitgebreide kennis van de verzekeringsmarkt ervoor dat we oplossingen kunnen bieden die het beste passen bij jouw behoeften én bij jouw budget. We kennen onze klanten door en door, zijn betrokken bij belangrijke momenten en werken vaak al generaties lang samen. We adviseren niet alleen op het gebied van verzekeringen, maar wijzen je ook op veranderingen en risico’s zodat je te allen tijde goed voorbereid bent op de toekomst. Niet voor niets is ons motto: ‘weten dat je goed zit’.

bank

Schade melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar

De impact van schade is vaak groot en de gevolgen zijn soms nauwelijks te overzien. RaetState garandeert snelle, betrouwbare en professionele service wanneer je ons het hardst nodig hebt. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van schade. Daar waar verzekeraars bij grote schade niet altijd bereid zijn deze direct uit te betalen, halen wij alles uit de kast voor een adequate (financiële) afhandeling.

Wil je graag door ons gebeld worden?

Gratis advies gesprek?

Aanvragen