Risicomanagement voor particulieren

Verzekeringen op maat

Gratis adviesgesprek
multiethnic business peple working together

Of je nu een nieuwe woning koopt, je auto wilt verzekeren of je gezin en bezittingen wilt beschermen: RaetState helpt je bij het in kaart brengen én afdekken van financiële risico’s. Onze ervaren adviseurs begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes binnen ons zorgvuldig samengestelde aanbod verzekeringen en diensten. Door het beheer van je verzekeringsportefeuille over te nemen, ontzorgen we jou bovendien van A tot Z. Veranderen jouw omstandigheden of omgeving? Wij zorgen ervoor dat onze financiële oplossingen te alle tijden aansluiten bij jouw unieke situatie.

Een greep uit onze particulieren verzekeringen

Wil je meer informatie ontvangen over een van deze verzekeringen? Neem dan contact met ons op.

RaetState: weten dat je goed zit

Inmiddels hebben wij al ruim 30 jaar ervaring met het in kaart brengen van risico’s waar jij in en rondom huis mee te maken krijgt. Dankzij onze brede kennis van de verzekeringsmarkt kunnen we altijd financiële oplossingen bieden die naadloos aansluiten bij jouw behoeften en budget. We zijn vaak betrokken bij belangrijke momenten in het leven van onze klanten en kennen hen door en door. We adviseren niet alleen op het gebied van verzekeringen, maar wijzen je ook op veranderingen en risico’s zodat je te allen tijde goed voorbereid bent op de toekomst. Bij RaetState weet je dat je goed zit.

 

Schade melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar

De impact van schade is vaak groot en de gevolgen zijn soms nauwelijks te overzien. RaetState garandeert snelle, betrouwbare en professionele service wanneer je ons het hardst nodig hebt. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van schade. Daar waar verzekeraars bij grote schade niet altijd bereid zijn deze direct uit te betalen, halen wij alles uit de kast voor een adequate (financiële) afhandeling.bank

Wil je graag door ons gebeld worden?

Gratis advies gesprek?

Aanvragen