Over ons

Over Raetstate Assurantiën

RaetState Assurantiën ontzorgt bedrijven, ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en flexibele financiële oplossingen. Daarnaast staan wij onze klanten met raad en daad bij, bij elk schadegeval.

 

Onze 5 zekerheden:

Onafhankelijk advies

Als bemiddelaar tussen jou als onze klant en de verzekeraar kun je rekenen op een deskundig, objectief en transparant advies waarbij de belangen van jou en jouw bedrijf voorop staan.

Ervaren specialisten

Onze adviseurs beschikken over specialistische kennis, jarenlange ervaring en een goed inlevingsvermogen. Hierdoor zijn ze in staat om snel te schakelen en jou te ontzorgen van A tot Z.

Blijvend betrokken

Onze diensten reiken verder dat jouw initiële aanvraag. Zo hebben we regelmatig contact, bieden we aanvullende informatie of adviseren we over kansen en mogelijkheden in jouw branche.

Oplossingen voor lange termijn

Wij creëren waarde die op lange termijn behouden blijft. Bijvoorbeeld door rekening te houden met jouw toekomstige behoeften, doelstellingen en ontwikkelingen binnen jouw branche, de markt en maatschappij.

Persoonlijke benadering, ook bij schade

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou en jouw situatie; een persoonlijke aanpak staat bij ons te allen tijde centraal. We houden rekening met je behoeften, wensen en omstandigheden.

Het team

Leon van Helvert

Adviseur zakelijke en particuliere verzekeringen

leon@raetstate.nl

Monique de Vaan

Adviseur zakelijke en particuliere verzekeringen

monique@raetstate.nl

Angelie Thoone

Adviseur zakelijke en particuliere verzekeringen

angelie@raetstate.nl

Sandra van der Bruggen

Adviseur verzuim en inkomen

sandra@raetstate.nl

Diana Akkermans

Schadebehandelaar

diana@raetstate.nl

Maartje Langermans

Adviseur particuliere verzekeringen

maartje@raetstate.nl

Meer dan 30 jaar ervaring binnen de assurantiebranche

Met ruim 30 jaar ervaring hebben wij de nodige expertise in huis. Wij begrijpen dat verzekeringen complex kunnen zijn en dat iedere klant unieke behoeften heeft. Daarom biedt Raetstate maatwerk oplossingen die meebewegen met jouw omstandigheden en de veranderende maatschappij. Zo bouwen we samen aan een beschermde, zekere toekomst. Bij RaetState weet je dat je goed zit.

Terug in de tijd

Leon van Helvert, oprichter en eigenaar van RaetState Assurantiën, startte in 1990 bij Karel Esveld Verzekeringen, een lokaal werkend assurantiekantoor in Waalwijk. In 1994 nam hij het bedrijf over en bouwde hij het verder uit. In 2002 is het bedrijf verkocht aan Meeus, waarna hij er nog enkele jaren werkzaam bleef. Vijf jaar later besloot hij echter voor zichzelf te beginnen en richtte hij RaetState Assurantiën op. Vandaag de dag werken Leon en zijn team voor zakelijke en particulieren klanten in omgeving Waalwijk, Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.