Hoogst persoonlijk en zeer professioneel

Als ondernemer weet u nooit wat de toekomst brengt. Risico’s zijn echter wel te beheersen. RaetState helpt daarbij met flexibele financiële oplossingen. Dat doen we al meer dan 25 jaar, op een persoonlijke wijze met een team van zeer ervaren specialisten.

DE VIER FASES VAN RAETSTATE

1 KENNISMAKING

Samen een kop koffie drinken, dan weten we snel genoeg of onze manieren van zakendoen bij elkaar passen.

2 ANALYSEREN

Samen met u bespreken en belichten we alle facetten van uw bedrijf of organisatie. Wat wilt u verzekeren, welk budget is daarvoor beschikbaar en waar ligt het zwaartepunt van uw risico’s.

3 ADVISEREN

Met een (combinatie van)preventieve oplossing(en) en verzekering(en) creëren we een totale oplossing voor het beheersen van risico’s voor uw bedrijf. Daarbij kijken we naar het heden en anticiperen we op de toekomst. We brengen pas een offerte uit als we het eens zijn over de te volgen koers.

4 BEHEREN

Aan de hand van ontwikkelingen in uw bedrijf optimaliseren we de oplossing. Misschien is het nodig om meer, minder of anders te verzekeren. Of zijn er belangrijke investeringen gedaan die om actie vragen. In de regel hebben we een aantal keer per jaar contact zodat uw onderneming optimaal verzekerd blijft. Vaak is een telefoontje of even bijpraten al voldoende.

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

Monique de Vaan

Adviseur
Mijn naam is Monique de Vaan- van Schijndel. Ik ben sinds 1995 werkzaam in de verzekeringen, dit beviel zo goed dat ik vanaf die datum verschillende vakdiploma’s heb behaald en tot op heden met veel plezier klanten help en adviseer op het gebied van verzekeringen. In mijn vrije tijd is mijn grootste hobby paardrijden.

Leon van Helvert

Eigenaar
Ik ben Leon van Helvert, en ben sinds 2007 oprichter en eigenaar van RaetState Assurantiën. In 1990 ben ik gaan werken bij Karel Esveld Verzekeringen in Waalwijk en sinds die tijd adviseer ik met veel plezier particulieren en bedrijven met betrekking tot hun risico's en verzekeringen. Ik woon samen met mijn vriendin Desiree in Kaatsheuvel en heb 2 prachtige zonen, Simon en Sam. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld en probeer ik elektrisch gitaar te spelen.

D. van Kuijk

Schade behandelaar
Ik ben werkzaam als schadebehandelaar bij Raetstate Assurantiën. Na het behalen van mijn diploma aan de HAS ben ik in 2010 gestart als in de verzekeringswereld. In 2015 ben ik bij Raetstate Assurantiën gaan werken. Ik behandel multi branche schades, wat het werk afwisselend en uitdagend maakt. Ik vind het fijn om persoonlijk contact te hebben met klanten en hen te helpen bij een schade. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vriend, vrienden en familie. Ik kan erg genieten van onze huisdieren en siertuin.

Maartje Langermans

Receptioniste
Mijn naam is Maartje Langermans. Sinds juni 2016 ben ik werkzaam bij RaetState als telefoniste en administratief medewerkster. Ik ben het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf en daarnaast voer ik verschillende administratieve werkzaamheden uit. Ik ontvang onze klanten en relaties graag met een kop koffie. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend of vriendinnen, zoals stedentripjes maken en het bezoeken van festivals.

RaetState staat voor:

– Onafhankelijk advies –
– Persoonlijke benadering –
– Ervaren specialisten met een persoonlijke klik –
– Geen verzekeringen maar oplossingen voor lange termijn –
– Blijvend betrokken bij uw bedrijf –

NIEUWS

RaetState houdt u via haar website graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.