RaetState helpt Anne en Iýeska

RaetState helpt Anne en Iýeska

Door een recente uitzending van Dierenkliniek Hart van Brabant op RTL 5 kregen wij het verhaal van Anne van Meegen voor het eerst te horen; haar Zwitserse herdershond, Iýeska, is sinds dat ze een pup is een onmisbare steun voor Anne. Maar, nu wordt deze lieve viervoeter bedreigd door ernstige klachten met betrekking tot haar nek en ruggenwervel.

Deze behandelingen zijn er kostbaar, intensief en bovenal voor Anne — een meisje met autisme, posttraumatisch stresssyndroom, ADHD en een fysieke handicap — nagenoeg onmogelijk om zelf te kunnen bekostigen. Zelfs nu ze veel van haar bezittingen heeft verkocht voor Iýeska’s behandeling en langs de weg blikjes is gaan verzamelen. Anne is daarom een crowdfunding gestart en wordt geholpen door Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn.

RaetState Assurantiën heeft als blijk van ontroering door Annes verhaal en vastberadenheid, bijgedragen aan de betaling van één van Iýeska’s behandelingen, die bovendien is geslaagd.

Anne en Iýeska zijn nu met minder zorgen, op 6 juni jongstleden, begonnen met Iýeska’s aquatraining en andere therapeutische behandelingen, die ervoor moeten gaan zorgen dat Iýeska zich weer bewust wordt van haar lichaam.

“Ik ben enorm dankbaar en beduusd van alle lieve reacties, steun en donaties van mensen. Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben, zo enorm dankbaar ben ik iedereen.”

Als u meer wilt weten over Anne en Iýeska, dan kunt u hier op de Facebook pagina van RTL 5 een fragment van de televisie-uitzending bekijken en hier hun eigen Facebook pagina vinden.

Houd u er rekening mee Facebook een ander privacybeleid heeft en cookies kan gebruiken.