MOTORVERZEKERING

Uw motor is meer dan een vervoermiddel

De rijwind en de geur van de omgeving. Het perfect aansnijden van elke bocht. En altijd een gevoel van vrijheid. Uw motor is meer dan een vervoermiddel, het is een ontsnappingsmogelijkheid aan het dagelijkse leven. RaetState maakt zelfverzekerd motorrijden gemakkelijk, zowel in Nederland als heel Europa.

Alleen een motor geeft u dat bijzondere gevoel van vrijheid, avontuur en energie. Dat gevoel wilt u vasthouden. Onze motorverzekering helpt u erbij. Het is namelijk een verzekering die u vrijheid biedt. Omdat u zelf kunt kiezen wat u wel en niet verzekert. En omdat u daarom dus geen cent betaalt voor zaken die u niet nodig heeft. Precies zoals u van ons verwacht.

Een speciale motor kunt u ook gewoon verzekeren bij ons. Dus ook uw sport- of offroadmotor. Bij een sportmotor met meer vermogen dan 75 kW/100 pk vragen wij wel minimaal één jaar rijervaring. En bij een offroadmotor heeft u een iets hoger eigen risico in de motorverzekering met de basisdekking All Risk. En heeft u een motor van 25 jaar of ouder? Dan hebben wij een aparte Klassieke Motorverzekering voor u.