VERZEKERINGEN

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Schade door schuld verzekeren

Ongelukjes zitten in een klein hoekje en zijn op zichzelf al vervelend genoeg. Helemaal als u aansprakelijk gesteld wordt voor iets dat u, uw kinderen of bijvoorbeeld een huisdier heeft veroorzaakt. Hoewel we nog niet te maken hebben met Amerikaanse toestanden, komen schadeclaims ook hier steeds vaker voor.

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de meest voorkomende gevallen van schade die u per ongeluk toebrengt aan eigendommen van anderen. Of de financiële gevolgen van letselschade.

U kunt kiezen tussen een dekking voor uzelf of voor het hele gezin.

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

CARAVANVERZEKERING

Uw caravan uitstekend verzekerd

Een caravan is uw tweede thuis. Een plek om van uw vakantie te genieten. En tóch is het een plek om nieuwe regio's en onbekende landen te ontdekken. Of om juist mee terug te keren naar uw favoriete camping. RaetState biedt een caravanverzekering die ervoor zorgt dat niets uw vakantieplezier kan bederven. Wat er ook gebeurt.

Omdat alle caravans anders zijn, bieden we maatwerk. U stelt de Caravanverzekering naar eigen wens samen. En u betaalt alleen de dekking die u kiest. Met waardegarantie kunt u de verzekerde waarde van uw caravan 1, 3 of 5 jaar vastzetten. Na deze periode doen wij u een voorstel om de waarde opnieuw vast te stellen. Zo is uw caravan perfect verzekerd, op een voordelige manier.

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

LEVENSVERZEKERING

Voorkom financiële problemen in de toekomst

De manier om uzelf van inkomen te verzekeren bij ouderdom, en financiële problemen voor uw nabestaanden te voorkomen in geval van overlijden. U bepaalt het bedrag dat u wilt verzekeren en betaalt daarvoor premie gedurende een vastgesteld aantal jaren. Afhankelijk van het doel van de verzekering is de premie fiscaal aftrekbaar. De uitkering is wel belast.

Ook bij de aankoop van een huis is vaak een levensverzekering nodig, om ervoor te zorgen dat nabestaanden in het huis kunnen blijven wonen of om ervoor te zorgen dat de hypotheek na een bepaalde tijd in één keer kan worden afgelost. Enkele vormen van levensverzekeringen of overlijdensrisicoverzekeringen zijn:

 • Risicoverzekering
 • Pensioenverzekering
 • Kapitaalverzekering eigen woning

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

MOTORRIJTUIGVERZEKERING

Goed verzekerd het verkeer in

Uw auto of motor is kostbaar en moet goed verzekerd zijn. Door onze kennis te combineren met een goedkope online autoverzekering bent u het beste uit. Onze specialisten weten wat er te koop is en stellen voor u een passende verzekering tegen een scherpe prijs samen. Van de wettelijk verplichte WA dekking tot aan een allrisk verzekering. Als u wilt kunt u zelfs schade door inbraak, brand, storm of diefstal verzekeren.

Uw motorrijtuigenverzekering is uit te breiden met verschillende modules:

 • Rechtsbijstand
 • Ongevallen-inzittenden
 • Schade inzittenden

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

BOOTVERZEKERING

De bootverzekering voor uw zeilboot, sloep, speedboot of jacht

Alle zorgen laten varen. Letterlijk. Wij Nederlanders zijn er goed in. We houden namelijk van watersport - ons land telt zo’n half miljoen pleziervaartuigen, van optimist tot motorjacht.

Als u een zeilboot, speedboot, jacht of sloep verzekert, vinden wij de beste bootverzekering. Onze bootverzekering geldt het hele jaar, op alle wateren van Europa, voor vrijwel alle typen boten. Blijft u alleen in Nederland? Dan krijgt u 10% korting op uw bootverzekering.

U kunt uw boot op zes manieren verzekeren:

 1. Alleen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
 2. WA/Brand
 3. WA/Diefstal
 4. WA/Brand en diefstal
 5. WA/Casco
 6. WA/Casco +

U kunt uw Bootverzekering aanvullen met extra dekkingen. Bijvoorbeeld om uw boottrailer of rechtsbijstand mee te verzekeren bij uw Bootverzekering

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

Broodnodige hulp bij juridische conflicten

Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Uw dochter krijgt een ongeluk op vakantie. Uw bestelling bij een webwinkel wordt niet geleverd. U wordt onverwacht ontslagen. Zelfs de meest eenvoudige gebeurtenissen kennen vaak een ingewikkelde juridische afwikkeling.

Wilt u op deze momenten kunnen rekenen op een advocaat of andere juridische specialisten, zonder hoge kosten? Sluit dan een rechtsbijstandsverzekering af. Op het moment dat het echt nodig is, is het immers vaak te laat.

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

REISVERZEKERING

Met een veilig gevoel op vakantie

Reizen is genieten, helemaal als u voor vertrek alles goed geregeld heeft. Mocht u te maken krijgen met diefstal, ziekte of een ongeval, dan hoeft u zich over financiële gevolgen in ieder geval geen zorgen te maken. Alles van waarde kunt u op reis verzekeren, van een kleine koffer met handbagage tot en met een complete caravan of boot. RaetState heeft de verzekering die bij uw reisplannen past.

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

RECREATIEWONINGVERZEKERING

Speciaal voor huizen die niet permanent bewoond worden

Nederland kent steeds meer recreatiewoningen aan het water, in de bossen of langs de kust. Doorgaans zijn ze niet permanent bewoond en zorgt een beheerder voor dagelijks toezicht. Dankzij een Recreatiewoningverzekering kunt u zowel de bouw, de infrastructuur, de inrichting als uw reisbagage verzekeren. Een speciale verzekering voor een speciaal soort woning.

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

WOONVERZEKERING

Je huis is meer dan een woonruimte

Een eigen huis is veel meer dan een materiële bezitting. De emotionele impact van bijvoorbeeld een brand, diefstal of lekkage is niet te verzekeren. Wel kunnen we de financiële gevolgen beperken en risico’s zo veel mogelijk uitsluiten. Zodat u ook na een schade kunt wonen en leven zoals u gewend was. Elk huis is uniek, daarom is een woonhuisverzekering ook op maat te maken en uit te breiden met verschillende modules:

 • Woonhuisverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Glasverzekering
 • Kostbaarhedenverzekering

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

ZORGVERZEKERING

Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkst is

De zorgpremies blijven stijgen, en elk jaar stappen veel mensen over. Behalve de premie is vooral de kwaliteit van een zorgverzekering belangrijk. Het gaat ten slotte om de gezondheid van u, uw partner en uw kinderen. Daar wilt u vast geen risico’s mee nemen. Onze specialisten kunnen u helpen om de vaak ingewikkelde polissen te begrijpen.

Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u helpen bij het zoeken van de beste verzekeraar, waarbij we u ook nog een scherpe collectiviteitskorting kunnen aanbieden. Onze korting bij Delta Lloyd behoort zelfs tot de hoogste van Nederland.

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444

MOTORVERZEKERING

Uw motor is meer dan een vervoermiddel

De rijwind en de geur van de omgeving. Het perfect aansnijden van elke bocht. En altijd een gevoel van vrijheid. Uw motor is meer dan een vervoermiddel, het is een ontsnappingsmogelijkheid aan het dagelijkse leven. RaetState maakt zelfverzekerd motorrijden gemakkelijk, zowel in Nederland als heel Europa.

Alleen een motor geeft u dat bijzondere gevoel van vrijheid, avontuur en energie. Dat gevoel wilt u vasthouden. Onze motorverzekering helpt u erbij. Het is namelijk een verzekering die u vrijheid biedt. Omdat u zelf kunt kiezen wat u wel en niet verzekert. En omdat u daarom dus geen cent betaalt voor zaken die u niet nodig heeft. Precies zoals u van ons verwacht.

Een speciale motor kunt u ook gewoon verzekeren bij ons. Dus ook uw sport- of offroadmotor. Bij een sportmotor met meer vermogen dan 75 kW/100 pk vragen wij wel minimaal één jaar rijervaring. En bij een offroadmotor heeft u een iets hoger eigen risico in de motorverzekering met de basisdekking All Risk. En heeft u een motor van 25 jaar of ouder? Dan hebben wij een aparte Klassieke Motorverzekering voor u.

Monique de Vaan

Office manager
U kunt mij bereiken op het telefoonnummer: 073 7114444