WETEN DAT U GOED ZIT

Het leven zit vol verrassingen. Daarom is het prettig om zekerheid te creëren voor de dingen die u belangrijk vindt. RaetState is de vertrouwde adviseur van Waalwijk en omgeving.  We zijn er voor u als het nodig is. Al 26 jaar.

We zijn er als het nodig is

Bij RaetState draait alles om vertrouwen. Wij zijn er voor u op momenten dat het er toe doet. Wanneer u voor onaangename verrassingen komt te staan, moet u kunnen rekenen op uw verzekering en onze vakkundige dienstverlening . Als u ons nodig heeft, doen we alles wat binnen onze macht ligt om u te helpen. Tot grote tevredenheid van onze klanten, met wie we vaak decennia lang samenwerken.

LEES MEER

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

Monique de Vaan

Adviseur
Mijn naam is Monique de Vaan- van Schijndel. Ik ben sinds 1995 werkzaam in de verzekeringen, dit beviel zo goed dat ik vanaf die datum verschillende vakdiploma’s heb behaald en tot op heden met veel plezier klanten help en adviseer op het gebied van verzekeringen. In mijn vrije tijd is mijn grootste hobby paardrijden.

Leon van Helvert

Eigenaar
Ik ben Leon van Helvert, en ben sinds 2007 oprichter en eigenaar van RaetState Assurantiën. In 1990 ben ik gaan werken bij Karel Esveld Verzekeringen in Waalwijk en sinds die tijd adviseer ik met veel plezier particulieren en bedrijven met betrekking tot hun risico's en verzekeringen. Ik woon samen met mijn vriendin Desiree in Kaatsheuvel en heb 2 prachtige zonen, Simon en Sam. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld en probeer ik elektrisch gitaar te spelen.

D. van Kuijk

Schade behandelaar
Ik ben werkzaam als schadebehandelaar bij Raetstate Assurantiën. Na het behalen van mijn diploma aan de HAS ben ik in 2010 gestart als in de verzekeringswereld. In 2015 ben ik bij Raetstate Assurantiën gaan werken. Ik behandel multi branche schades, wat het werk afwisselend en uitdagend maakt. Ik vind het fijn om persoonlijk contact te hebben met klanten en hen te helpen bij een schade. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vriend, vrienden en familie. Ik kan erg genieten van onze huisdieren en siertuin.

Maartje Langermans

Receptioniste
Mijn naam is Maartje Langermans en sinds juni 2016 ben ik werkzaam bij RaetState als telefoniste en administratief medewerkster. Ik ben het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf en daarnaast voer ik verschillende administratieve werkzaamheden uit. Ik ontvang onze klanten en relaties graag met een kop koffie. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend of vriendinnen, zoals stedentripjes maken en het bezoeken van festivals.

RaetState staat voor:

– Onafhankelijk advies –
– Persoonlijke benadering –
– Ervaren specialisten –
– Hoog serviceniveau –

NIEUWS

RaetState houdt u via haar website graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

VACATURES

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.